mam problem przy wpisywaniu adresów mailowych - po wpisaniu fragmentu adresu wyświetla mi się lista wszystkich odpowiadających maili, ale wybranie odpowiedniego maila i jego kliknięcie często nie powoduje "skopiowania" maila do pola "Odbiorca" - nie pojawia się w tym polu nazwa adresata na niebieskim tle tylko wpisany wcześniej fragment na tle żółtym (jest tylko fragment maila, więc wiadomości wysłać się nie da). Ponowne wybieranie nic nie daje, trzeba ręcznie przepisać cały adres. Czy ktoś miał cos podobnego? Monika
Nie wiem czy zrozumiałem w czym jest problem. Jeżeli masz dodany kontakt Jan Kowalski do książki adresowej, to zaczynając wpisywać w polu "Odbiorca" imię albo nazwisko, Funnela podpowie Ci kilka pozycji. Wybierając od razu którą z nich (myszką lub kursorami i enterem), podświetli się ona na niebiesko. Wtedy masz pewność, że wszystko gra. Jeżeli poczekasz kilka sekund bezczynnie, podświetli się na żółto i jest klops, bo to oznacza, że wyślesz maila na ciąg znaków, który wpisałaś, czyli prawdopodobnie nigdzie:)
Usunąć "żółty" adres możesz używając backspace.
Niebieski: adres z książki Żółty: adres z poza książki, najczęściej przekopiowany lub wpisany z palca.