Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.10 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Witam.

Nie wiem czy komuś tego brakuje, ale mi przydałaby się funkcja którą można nazwać MAGAZYN (plików).
    Funkcje które musiałby być w tym magazynie i powiązane z nim:
    1. Tworzenie folderów i upload plików do nich (np. ofert handlowych, cenników, materiałów szkoleniowych, instrukcji itd.).
    2. Udostępnianie tych folderów innym osobom (z uprawnieniami: odczyt lub odczyt/zapis).
    3. Przy wysyłaniu wiadomości, tworzeniu zadania, dodawaniu plików do kontaktu itd musiałaby być możliwość wybrania plików z tego magazynu, zamiast z dysku lokalnego.

Zagwarantowałoby to aktualność wysyłanych dokumentów, np. cenników, ofert. Aktualnie każdy z handlowców musi mieć taki "komplet" dokumentów u siebie na dysku lokalnym, jak coś się zmienia, to rozsyłam te dane e-mailem i zakładam, że pracownicy uaktualniają te dane u siebie. A tak miałbym pewność, że zawsze wysyłają aktualne. No i czasami jak instrukcje w pdf mają po kilkanaście MB, to nie trzeba by było tego uploadować na serwer kilka czy kilkanaście razy dziennie.

Czy ktoś jeszcze uważa, że przydałby się taki magazyn?

Pozdrawiam

Wojciech Miszkiewicz
  2.  
    Witam;

Na początek, zupełnie szczerze pełen szacunek dla profesjonalizmu aplikacji. Zdecydowanie jedna z najlepszych i najbardziej funkcjonalnych na świecie a przeglądaliśmy/testowaliśmy kilkanaście.
    A jednak można stworzyć produkty (prawie) idealny.

Przyłączam się do prośby powyżej. Wydaje się, że prosta funkcjonalność ale sporo by ułatwiła.

pzdr

Grzegorz
  3.  
    @Teddy47, @Greg,

mamy w planach taką funkcję. Zastanawiamy się, jak rozwiązać to w prosty sposób.

Pozdrawiam,
    Jacek
  4.  
    Mi osobiscie brakuje mozliwosci zalaczania plikow juz dodanych w funneli (przy waidomosciach, sprzedazy, zadaniu, kliencie) do wysylanych maili. W tej chwili musze zamknąć wiaodmóść, przejść do działu, odnalezc klienta, zapisac plik na komputerze, wrocic do wiaodmosci i dpiero wgrac do maila. Niepotrzebne operacje download i upload, wystarczylaby jakas przegladarka plikow wedle kategorii (zadania, wiadomosci, kontakty, zadania, sprzedaze) z wyszukiwarka po nazwach, autorach, datach i wielkosci.
  5.  
    Zdecydowanie przyłączam się do pomysłu t.cholast@joy
    Brakuje możliwości dodawania dokumentów fakturowych, ofert , do maila - trzeba najpierw dokument zapisać na dysk, a potem ponownie wkleić do wiadomości.
  6.  
    Popieram! :)
  7.  
    Pomysł Teddy47@rastal z magazynem plików wydaje mi się b. słuszny.
    Aktualnie wykorzystuję do tego celu stworzoną grupę w ramach kontaktów, dodając poszczególne kontakty jako kategorie plików, np. procedury pracy, oferty.
    To rozwiązanie jednak ma charakter krótkoterminowy.
    Trzymam kciuki za tę funkcjonalność.

Pozdrawiam,
    Krzysztof