Zauważyłem, że pole szukaj przestało wyszukiwać wszystkie maile - pomija te które są najświeższe !!!! Jest to dla mnie błąd krytyczny - proszę o szybką reakcję.
Problem zostł najprawdopodobniej rozwiązany. Właśnie testujemy poprawkę (wersja 2.3.7).
PS. Panie Olku, wielokrotne zgłaszanie tego samego błędu przez tą samą osobę w żaden sposób nie wpłynie na prędkość znalezienia przyczyny problemu, ani na czas przygotowanie poprawki.
Bardzo chodzi mi o feedback z Państwa strony. To na co liczę od rzetelnej firmy, którą darzę zaufaniem, a za taką uważam Państwa firmę, jest kontakt z klientem. Jeżeli jakiś bug jest poważny, to chciałbym to wiedzieć, jeżeli Państwu zajmie dłuższy czas naprawienie tego bugu, też chciałbym to wiedzieć. Jestem spokojniejszy. Moim zdaniem najgorsze jest nieodpowiadanie, a niestety tak było tym razem. Stąd moje prośby za pomocą wielu kanałów, aby od Państwa tą odpowiedź uzyskać.
PS Całkiem życzliwie i bez żadnych złych intencji polecam książkę: http://www.amazon.com/Exceptional-Service-Profit-Five-Star-Organization/dp/0814415385/ref=sr_1_11?s=books&ie=UTF8&qid=1315134487&sr=1-11 pod której jestem wrażeniem. Pokazuje on jak pozyskać klienta poprzez wyjątkową jego obsługę i jak można wpadkę. przekuć na sukces. Sam kilka razy skorzystałem z ich rad przy moich wpadkach. Warto:)
Dziękuję za informację. Dzisiaj w nocy zostanie zainstalowana wersja 2.3.8, która powinna definitywnie rozwiązać problemy.
Jeśli chodzi o powiązanie kontaktów z mailami, to wymaga ono nieco czasu. System w tle wykonuje operację połączenia tych informacji. Czas zależy od liczby maili w systemie oraz liczby aktualizowanych/dodanych ostatnio kontaktów. Przez opisywany przez Panów błąd przez jakiś czas operacja ta nie była wykonywana, więc teraz system musi nadrobić zaległości.